Гранитогрес

Гранитогрес
За един напълно неутрален ефект, сивият цвят е цветът, който подхожда на всички цветове. Този цвят действа успокояващо и отпускащо. Сивият сорт гранитогрес съдържа в себе си петънца на черно и бяло. Т..
0,00лв.
Ако държите да създадете модерен и класен вид на реновираното пространство, най-често срещания цвят, използван в дизайнерските интериори е чернo. Гранитогресът, имитиращ тухли, ясно създава ярък контр..
0,00лв.
Гранитогресът в снежно бяло и деликатно екрю в по-светъл и по-тъмен нюанс представлява мозайка с ретро детайли. Този модел е отличен избор, ако целите да създадете по-уютна атмосфера. Можете да правит..
0,00лв.
Семейството на гранитогреса, който имитира дърво е друго огромно семейство на гранитогресните цветове, състоящи се от кафяви, бежови до леки сьомга розови цветове. Гранитогресът, който ви представяме,..
0,00лв.
Гранитогресът от серията CITYSTONE DOVE се полира предварително, а изкличително високото изпълнение по отношение на хигиената, издръжливостта и твърдостта са гарантирани. Елегантният гранитогрес е иде..
0,00лв.
Гранитогресът е един от най-популярните видове подова настилка сред голямото разнообразие от плочки. Той е най-устойчивият на стрес и най-здравия материал, поради което се използва, както за облицовка..
0,00лв.
Синьото е най-любим цвят, когато става въпрос за облицовъчни плочки гранитогрес. Съществуват много нюанси на гранитогрес в синьо в нашето онлайн списание banya-bg.com, които включват кралско синьо, ла..
0,00лв.
Както подсказва и самото й наименование, Norway е изискана специална селекци плочки гранитогрес, създадена на основата на фантастично сходство с визията на истинска дървесина – особено характерно за и..
0,00лв.