Изчерпани продукти

Приказният гранитогресът от сериите 30x30 PCD Cenefa Alhambra, PCD Аngulo Alhambra и PCD Tapiz Alhambra съставляват колекцията Alhambra, която е дело на испанската реномирана марка Ceramica Latina. П..
0,00лв.
Гранитогресните плочки 60x60 PCD Neutro Metropolitan, PCD Аngulo Metropolitan, PCD Cenefa Metropolitan и PCD Tapiz Metropolitan представляват серията Metropolitan от Ceramica Latina. Тя e испанска мар..
0,00лв.
Daria е автентична модна линия керамични плочки за баня или кухня в големина 25х75см., която е дело на фантастичната испанска компания Ceramica Latina. Ахроматичната гама от елегантните сиви, черни и ..
0,00лв.
Ice представлява шикозна гама от керамични плочки за баня на изумителната испанска фирма Ceramica Latina, която се предлага в големина 25х60см. и 30x30см. Плочките са в синьо-бяла цветова схема и на т..
0,00лв.
Ceramica Latina предлага своята оригинална линия от керамични плочки за баня Aurea. Линията е със силно естетиеческо въздействие и едно от най-големите предизвикателства на испанската фирма. Серията п..
0,00лв.
Trento&Udine е неконвенционална линия керамични плочки за баня на фантастичната испанска марка Ceramica Latina. Компанията редовно прави нововъведения в производството, модернизира оборудването си и п..
0,00лв.
Java е креативна модна линия от керамични плочки за баня с божури и гербери на невероятната испанска марка Ceramica Latina, която може да се поръча в размери 25х60см. Креатините дизайнери представят с..
0,00лв.
Perth е креативна поредица от плочки от керамика за баня с мек и уютен стил. Плочките за стенни облицовки на бани и кухни са с големина 25х75см.. Те се произвеждат от великолепната испанска фабрика Ce..
0,00лв.
Medusa е набор от плочки за СПА и уелнес с големина 25x50см., дело на реномираната испанска марка Ceramica Latina. Плочките от керамика се предлагат в сив и бежов цвят и дават възможност на съчетания ..
0,00лв.
Poseidón е високотехнологична линия керамични плочки за артистична баня, които са истинско произведения на изкуството. Използвайки техниката "сензорна керамика" две различни гледни точки се сливат, в ..
0,00лв.
Calatravа представялав линия ослепително красиви керамични плочки за баня, произвеждащи се от испанския реномиран бранд Ceramica Latina. Тази артистична колекция от керамични плочки е представена в ка..
0,00лв.
Thai е линия от керамични плочки за баня, която е на разположение в големина 25х50см. Декоративните пана се състоят от по 6 плочки. Линията е иновативен продукт на Ceramica Latina, която е един от "ли..
0,00лв.
Bootis е модна линия керамични плочки за баня с лъскава повърхност. Те ще съпътстват собствениците на модерни жилища ще ви съпътстват винаги, ако в украсата на една от стаите на къщата, се използва ел..
0,00лв.
Romantic е гъвкава гама керамични плочки за баня в големина 25х60см., която се прозвежда от реномираната испанска фабрика Ceramica Latina. Нейният керамични плочки се радват на невероятно търсене не с..
0,00лв.
Yasmin на испансаката престижна компания Ceramica Latina е линия плочки за СПА и уелнес. Плочкитеот керамика с лъскаво покритие са налични в лилаво и черно в размер 25х50см. с фризове в размер5x50см. ..
0,00лв.
Ceramica Latina предлага своята автентична модна линия от керамични плочки за баня Bloom, налична в размери 25x50см. с фризове в размер 5x50см. Цветовата схема е в светли и меки тонове, така че плочки..
0,00лв.
Massa представлява колекция от изумително красиви керамични плочки за декоративни панели за бани и кухни за дома или бизнеса, които са налични в големина 15х15см. Плочките илюстрират мозайка, като тек..
0,00лв.
Ceramica Latina е изумителна испанска марка, която има милиони почитатели в цял свят сред обикновените потрбители, хотелиери и собственици на вериги от заведения. Модната линия от плочки за баня Galeó..
0,00лв.
Ceramica Latina предлага своята автентична модна линия от керамични плочки за баня Bloom, налична в размери 25x50см. с фризове в размер 5x50см. Цветовата схема е в светли и меки тонове, така че плочки..
0,00лв.
Domus е оригинална серия керамични плочки за баня във формат 25х75см., която се произвежда в Испания от луксозната марка Ceramica Latina, производството на която напомня древната техника екуалистика. ..
0,00лв.