-->
Меню

Възхитителен гранитогрес от Vallelunga & Co. (Италия)

Възхитителен гранитогрес от Vallelunga & Co. (Италия)

Можете да поръчате този продукт

Виж цената
Виж къде можеш да купиш

Избирате уникални колекции от списанието
Свързвате се директно с вносителя


Попитайте как да поръчате: 0882 383 851


Запиши този код за покупка от магазин
Код: Creo

98,09лв.
Количество: Добави в количката

Creo е колекция плочки, изработени от италианския популярен бранд Vallelunga & Co. Серията предлага стенни и подови плочки, декори и фризове в бял, сив и антрацит. Серията емулира твърдата строгост на бетона, символично свързана с безкомпромисно модерния архитектурен стил, като се противопоставя на топлите конотации на графичните мотиви, взети от италианските керамични традиции. Декорните плочки са с модел шисти и мозайка, като плочите могат да се поставят със или без фуги в зависимост от желния резултат. Ефектът, постигнат чрез комбиниране на твърд, равномерен материал (бетон) с "хубава" декорация (нарязана с драскотини и несъвършенства) произвежда необичайни, силно изразителни резултати!
5 ( 5 / 5 )
Винаги купувам от този магазин в София, защото имат наистина качествени продукти за баня, а и цените също винаги са ми най-изгодни.
5 ( 5 / 5 )
Мивката за абня е униклана. мисля, че е нещо средно между класически и винтидж стил. Дори става и за ретро обзавеждане на баня. Много ми харесва.
5 ( 5 / 5 )
Но защо тези мивки да са само за хотел?Биха изглеждали перфектно в нашата червена баня:) ;) :* Уникални са!!!!!!!!!!!!!!!!!
Виж всички отзиви

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: