5 неща, за които не сте помислили да добавите в банята

от admin 05.05.2017 0 коментар(и)

Банята е помещението в дома, което в последните години претърпя може би най-голямата преоценка. От обикновена стая за обслужване, банята се превърна в истинска и подходяща стая за здраве: пространство, в което да се отпуснете и да се посветите на лечение на вашето тяло. Точно затова се случва постоянно да го обновяваме, а за това обновяване ни служи цяла индустрия. Ето 5 неща, които могат да са част от вашата намеса в интериора.

 

Ъглова душ кабина. Тъй като повечето бани в България са по-малки като размери, душ в ъгъла позволява да използвате пространството в банята по най-добрия възможен начин.

 

Сухо строителство в банята. За да минимизирате в дългосрочен план щетите от влагата в помещението, окачен таван за баня от гипсокартон; преградна стена за душ отделението или за тоалетното отделение, за повече интимност и възможност за ползване на помещението сутрин от повече хора. Изпълнява се от опитни майстори, които да реализират оптимално този вариант

 

Плот за мивката. Както на много места в дома, така и в банята никога не ни достига пространство. С един плот за баня решаваме много проблеми свързани с поставянето на ежедневните тоалетни продукти и аксесоари необходими на личната ни хигиена. Върху плота се монтира стилна мивка от ново поколение тип купа или ваничка. Това е решение, което добавя и екстра елегантност в банята.

 

Ниша с рафтове в банята. Нишата в банята е още едно решение за оптимизиране на пространството в банята, но на по-мащабно ниво. Това ще бъде инсталация, чиито рафтове ще могат да послужат като поставка за всички халати, хавлиени кърпи и други възможни аксесоари нужни за банята, за почистването, хигиената и т.н.

 

Хидромасажна вана за вграждане. Тази традиционна инсталация в много бани в България е едно завръщане към познатите вани за вграждане, но вече с една функция повече. Дори с повече функции идващи от хидромасажния механизъм на модерните вани за вграждане.

 

Мислете за новите намеси в интериора на банята ви, които ще ви спестят средства в дългосрочен план и ще оптимизират пространството ви в банята. Просто изберете и се наслаждавайте на крайния резултат.