-->
Меню

5 посоки на интеграция в обзавеждането за баня

от admin 18.04.2017 0 коментар(и)

Предстои ви ремонт в банята, предстои ви проектиране на нова баня. Ето 5 посоки, в които да насочите вашите мисли, така че да интегрирате съвременните постижения на обзавеждането за баня. Това са посоките, които ще направят качествената промяна във интериора и ще ви доближат до най-високите съвременни стандарти за обзавеждане в банята.

 

Мивки за баня, керамични умивалници, мини умивалници, умивалник тип вана. Можете този път да се спрете на плот, който да бъде поставката на нов умивалник тип вана – отлично и стилно решение за една модерна баня.

 

Мебели за баня, пвц мебели за баня, мебели от масив, дизайнерски мебели. Изборът е толкова голям, че ще ви трябва обсъждане с най-близките и да проверите какви мебели ще са най-подходящи за вашия тип помещение – като естетика и като практичност.

 

Санитарен фаянс и смесители за баня. Това което идва като нови предложения за тоалетни за баня, окачени тоалетни, конзолни тоалетни чинии, отива отвъд линията на дизайна и се спира в една модерна функционалност, която пести пространство и най-ценния ресурс водата. Това се осъществява и чрез модерните смесители за баня, които

 

Душове и вани. Те винаги ще привличат окото на потребителите. Новите технологии предлагат уникални решения за душ кабини и хидромасажни вани свързани със смарт технологии за пестене на водата. Качество за СПА усещане в банята, без да се налага да отивате в санаториуми, и спа хотели.

 

Настилки и облицовки. Ние сме фенове на гранитогреса, на гранитогрес за баня, граниотгресни плочки за баня, които наистина промениха изцяло съвременното излъчване в банята. Той идва с антислип технология, лесно се почиства и може да придаде най-различни цветове текстури и имитации на различни стилове обзавеждане.