Банята в черен шик цвят

от admin 15.08.2017 0 коментар(и)

Въпреки, че много от нас виждат в банятапросто голяма бяла стая, това вероятно се дължи на традиционния и стандартен бял цвят на порцелана...

 

Въпреки това, в света на дизайна, има много цветови схеми за баня, които не включват бяло, а черни нюанси. Това може да бъде много интересно, особено в банята. Не случайно, някои от най-красивите, елегантни и вдъхновяващи бани, включват черното, като един от своите основни цветове.

 

Черното е перфектния основен цвят, който е идеален за модерни, скулптурни и геометрични мивки. Различните обратни ъгли позволяват на светлината да си играе с черното. Така тя се откроява в тези области, въпреки че свети срещу черния фон.

 

Понякога, на фона на цветните стени, може да имаме черен акцент в банята. Лесно се създава– боядисвате повърхността около мивката, като над нея обикновено стои огледалото, което създава чувство за съгласуваност с детайлите. Ако пък поставите три огледала, вместо едно голямо, така черното ще е много по-видимо и ще придадете по изтънчен вид на вашата баня.

 

Черни стени, от пода до тавана, не са нещо, което виждаме в една типична баня. Модерният стил, обаче, който те предлагат, е просто уникален. Представете си смес от различни жълти силуети, които изникватот червени или тъмни черни стени, в страхотна феерия от черно. Прибавете иосветление от голи крушки, които са поставени директно на черната стена.

 

Въпреки, че използването на тъмносиво за някои може да представлява друга форма на декориране на черното, задруги може да представлява смела стъпка, която е идеална за създаване на минималистичен стил в банята. Дизайн ходове като тези, могат да предизвикат много аплодисменти. А топлите дървени елементи се комбинират еднакво добре с тъмносиво и с цвят слонова кост.

 

Има много класически примери за използване на ярки цветове, съчетани с черно в банята. Например - черен под, в комбинация с бели стени –така създавате стилен класически вид на банята.