Банята в сиво и някои идеи за нея

от admin 20.01.2017 0 коментар(и)

Дизайн в сиво за банята винаги изглежда елегантен и изискан. Но трябва да сме сигурни, че ще има достатъчно светлина в помещението. Както в хола например –където обикновено имаме много прозорци. Те ни осигуряват не само светлина през деня, но и красива гледка навън. Мебели в бежов цвят внасят една особена топлина в интериора на банята, което я прави уютна и променя цялостната й атмосфера. Така, че не пренебрегвайте казаното по-горе, при създаването на вашия интериор.

 

Има много цветови комбинации, които са доказали своето въздействие в интериора на банята. Микс от тъмно кафяво и бяло е доста елегантен, особено ако се използва или внедри в някаква геометрична форма, фигура на квадрат например. Не е задължително да са плочките в банята – гардероб с изпъкнали квадратни форми, придружен от пейки или столове с декорирани облегалки, в цвят, който е подобен.

 

В баня в сиво е много важна комбинацията от материалите на обзавеждането и цветовете им. При правилно подбран интериор – банята може да изглежда доста стилно и луксозно. Добавете и мраморни плочки, чийто цвят да се връзва със водопроводните елементи и мебелировката – би изглеждало невероятно.

 

Във всяка баня рафтовете и шкафовете имат важна практическа роля. Все пак в банята не можете без козметика, аксесоари, кърпи и други подобни неща. Но те могат да служат и само за декор понякога. Ето още една комбинация, която не можете да си позволите да подминете – вана с душ. Да се изкъпете и да се потопите във ваната на вашите мечти… с напитка в ръка – какво блаженство.

 

Удачен вариант за семейството би бил спалнята и банята да са в едно общо помещение. Това не само е удобство, заради близостта им, но и създава едно много специално лично пространство. Две мивки биха ви спестили време сутрин. А повечето място в шкафовете ще побере всичко на всеки. Не пренебрегвайте осветлението. То, съчетано правилно, може значително да разкраси вашата баня.