Душ и санитарен фаянс – интелигентен дизайн за повече функции

от admin 30.01.2019 0 коментар(и)

Съвременните съчетания в банята се отличават с това, че продуктите за баня, които са на разположение са със специализираните части и работят в хармония с други принадлежности. В този смисъл функционалността в банята е увеличена многократно и   стандартните елементи могат да бъдат адаптирани за повече от една функция. Ето как чрез интелигентен дизайн това се постига при душа и санитарния фаянс.

 

Умивалниците за баня вече не са само монтирани на стената, но създават общо пространство около себе си, с плот и козметично огледало, с повече принадлежности на една ръка разстояние. 

 

Душ кабината може да бъде помещение в самото помещение. Разбира се инсталирането й зависи от много фактори, но сама по-себе си тя осигурява изолирано и сигурно пространство. Това е решение за сигурно ползване от хора в различни възрасти и с различни възможности за движение. Друго предимство в съвременното душ пространство е възможността за ползване на термостатичен смесител, който да регулира внезапните спадания в температурата на водата или обратното – горещите пориви.

 

Да се върнем на санитарния фаянс, конкретно на тоалетните чинии.  В съвременния вариант, не само че окачените тоалетни не са достатъчни като алтернатива, но по-важни са функциите в тях, независимо дали ще изберете стояща или стенна тоалетна чиния.  Тихите отмивания с вода в нощните  часове, инфрачервените сензори, нощни светлини за ориентир, комбинираната биде функции, всичко това осигурява допълнително удобство.

 

При положение, че нямате място за душ кабина, душ панелите също осигуряват екстра функции и лесен контрол панел за управление. Така освен статична струя от върха на панела или подвижен ръчен душ за тялото, може да се насладите на масажни функции с хидро или аеро основа.  

 

Вярно е, че моделите с повече функции са по-скъпи като инвестиция в банята, но в крайна сметка те са направени, за да обслужват хората и да им осигуряват повече сигурност, практичност, хигиена, удобство. Все важни качества, които са част от съвременното философско и интелигентно разбиране за обзавеждането в банята.