Материална и цветова основа за идеи и декорации за банята

от admin 09.05.2017 0 коментар(и)

Трудно ви е да решите как да украсите в банята след основния ремонт или в обзавеждането на новата ви баня. С този текст ще ви предложим материална и цветова основа на която да изградите идеите, и след това да ги изпълните. Тоест чрез това, което се предлага като материали и цветове на пазара за обзавеждане на баня, да имате една солидна основа на която да стъпите.

 

Баня в гранитогрес. Казано с други думи, използвайте гранитогресни плочки за баня и фризове за баня, с които да изградите интериор в безспорен класически стил, който ще ви позволи да отличите банята по уникален начин. Така освен естетическата линия в интериора, ще имате на разположение всички предимства на гранитогреса като материал за баня.

 

Баня в бяло. Впечатляваща хармония между санитарния фаянс, стените, мебелите и уредите в банята, които са избрани в преобладаващо класическо бяло в банята. Експертите ще определят този стил за минималистичен, но ползите от него са мощен ефект върху сетивата, изчистване на мислите от негативни влияние. Защото бялото се свързва  с чистотата и новото начало. Цветните намеси са в неутрален цвят на мода с плочки имитация на ламинат паркет или контраст в тъмни плочки в душа пространството.

 

Шахматен под в банята и модерно съчетания на черното и бялото в интериора. Черният и белият цвят в дизайна и тяхното съчетания са нещо, което винаги е под ръка. Можете да решите да изпълните решение в банята, което предлага шахматно нареждане на плочки за под в черно и бяло, като продължението ще дойде от другите черни и бели елементи в интериора. Черна рамка на огледалото. Бяла изтънчена мивка за баня, черни фризове върху бяла стена.

 

Цветна баня. В последните години, предложенията за баня стават все по-цветни. Като основа можете да поставите неутралните цветове за облицовки и настилки, но чрез аксесоари и декоративни намеси в интериора, можете да вкарате най-различни цветове в контраст на основната неутрална линия. Това може да се направи, за да променяте настроението в интериора според сезоните.

 

За повече идеи, снимки и предложения за декорации в банята, следете в онлайн-списанието!