Модерната баня: Спа и Уелнес в дома

от admin 03.05.2017 0 коментар(и)

Когато отивате на Спа туризъм и платите за балнео процедури, като клиенти се ползвате от специфична гама от услуги, които да ви направят по-здрави, жизнени и енергични. Понеже постоянното ходене на такива места изисква финансов ресурс, можете да помислите да вложите тези пари във вашата домашна баня. Съвременният пазар за обзавеждане и оборудване в банята, позволява да промените банята си в една зона посветена изцяло на почивката на духа, тялото и ума.

 

Как ще стане това? С идеи и приложения, които идват директно от Спа и Уелнес философията, и които са интегрирани в мебелите, уредите, материалите и аксесоарите за баня. Понеже Спа и Уелнес са две различни идеи с една основна цел, то процедурите, които можете да си позволите в банята, ще произлизат от двете направления и ще са принципно различни.

 

Спа процедурите са свързани с въздействието на водата върху тялото и в този смисъл, такова може да се постигне с хидромасажна вана или с душ кабина, която има функция на душ-батерията и душ-слушалката да прави струя със сила за енергизиращ масаж. Такива предложения ги има на пазара и в зависимост от бюджета ви, можете да си помислите за решение в тази посока. Да, не можете да се къпете с минерална вода, но поне можете да използвате силата на водата чрез модерните технологии, за да получите масажираща тялото процедура.

 

Уелнес терапията в домашна среда, приложена в банята, значи прилагането на ароматерапия и хромотерапия, отпускане и релакс чрез лечебна музика. А за да се случи всичко това, трябва да създадете среда в банята, подходяща за този вид процедури. Трябва да имате подходящите масла за ароматерапията и за лечебна терапия чрез различните билки в тези масла; трябва да имате осветление в банята, което може да променя цвета си, за да попаднете изведнъж в принципно друга атмосфера.

 

Това е само повърхността обаче, за да направите всичко това възможно, следва първо да го проектирате и да направите най-добрия избор за вас като бюджет и възможности. Спа и Уелнес в банята в дома ви е изпълнима идея, която обаче трябва да проектирате и изпълните правилно. Само така ще се почувствате пълноценно и ще имате здравословния и енергизиращ ефект, който търсите.