Оранжевият цвят в банята

от admin 04.04.2017 0 коментар(и)

През последните няколко години наблюдаваме, че собственици на къщи и дизайнери, все повече и повече използват този цвят на светлината, който грееше през деветдесетте години, като символ на миналото.

 

За разлика от сивите акценти, които в момента са на върха на всички сегменти в дизайна, много веселия оранжев цвят се използва с определена емоционална цел. Ако по някаква случайност сте един от онези хора, които обичат оранжевия цвят, е време да намерите вашето вдъхновение за банята, което да направи деня ви. А в случай, че сте скептични по отношение на този цвят, може би е време да преразгледате позицията си и да му дадете нов шанс.

 

Обожаваме баните си, тъй като те ни осигуряват идеалната възможност даекспериментираме с нови тенденции и с ярки цветове, които никога не бихме имали смелостта да използваме в друга стая на дома си. Малката баня е леко встрани от останалата част на къщата и често нови теми, стилове и цветовесе вписват перфектно в тях. Така че няма причина, поради която да не я превърнете в лаборатория, където да експериментирате с любимия си оранжев цвят.

 

Ние не вярваме, че вашият избор на цвят трябва да диктува цялостния стил на банята. Но не се съмняваме в твърдението, че оранжевия цвят стои най-добре в баните от средиземноморски стил. Топлината, графичната красота и цвета са неразделна част от всеки стил и оранжевото изглежда е идеален пример за това. В случай, че търсите начин, чрез който да постигнете този ефект, оранжевото е правилният цвят за вас.

 

Преди да продължим по-нататък, важно е да споменем, че оранжевото ни предлага широка гама от палитри и тонове. Често яркия цвят на праскова и кайсия се забравя и всички мислят, че по-ярките нюанси на тези цветове са по-добрия избор за нашата баня. Преди използването на портокалово в съвременните или модерни бани - запознайте се с всичките му нюанси, тогава определете кой е вашия абсолютен фаворит. В случай, че все още искате вашата баня да бъде запълнена с ярко оранжево сияние – комбинирайте с черни акценти, които определено са стилен избор.