Особен подход към вашите плочки за баня

от admin 25.04.2017 0 коментар(и)

Искате да освежите банята си, да предадете нов вид и ново излъчване в нея, без да се налага да сменявате плочките за баня? Тогава ги боядисайте. Ще ви излезе евтино и ще има моментален ефект върху интериора, без да се е наложило да се правят сложни монтажни и демонтажни дейности.

 

Боядисването на старите плочки за баня е разумен подход към подновяването на банята. Понякога причината може да е да спестите пари, а понякога да скриете намесите на времето, но хубаво на този метод е, че можете да го направите сами. Защото при ремонт на банята, особено ако ви е една в апартамента, ще бъдете в голям дискомфорт в продължение на много повече дни.

 

Нека обаче спрем да говорим за проблемите довели до това решение, а да видим какво може да се направи. Просто използвайте боя за плочки за баня със специални лакове и смоли, които са предназначени за такива ситуации. Това е гаранцията за нов облик в помещението за баня без отстраняване на старите плочки. При това тези специално приготвени бои имат свойството да са  устойчивост на вода, така че те могат да бъдат използвани срещу евентуалните причинители на влага Някои от тези продукти също може да се използва за покритие на стари вани, мивки, дори врати и мебели за баня.

 

Не е нужно да сте художници или майстори, за да боядисате вашите плочки за баня. Трябва само да имате сръчни ръце и да вземете мерките за безопасност за вас и за помещението. Ако обаче се колебаете, можете да предложите на някой друг да свърши тази работа. При положение, че времето и влажността са нанесли много поражения на вашите плочки за баня – има предложения за гранитогресни плочки за баня, теракотни плочки за баня, различни по клас керамични плочки за баня, които очакват единствено вашето обаждане.