Плочки имитация на ламинат

от admin 24.01.2021 0 коментар(и)

В дигиталната ни витрина banya-bg.com ще откриете широк набор от разнообразни плочки имитация на ламинат цени на намаление, на отстъпка или на разпродажба.

 

 

Плюсове

 

Използването на порцеланови и керамични изделия като подово покритие като алтернатива на ламината има няколко предимства:

 

- По-голяма устойчивост на температурни крайности. В горещината избраните плочки имитация на ламинат шаблон  по ваш избор няма да изсъхнат, за разлика от дървото, а от студа няма да се покрият с пукнатини. Естествено, когато планирате инсталирането на подово отопление, е необходимо да заложите на  плочки, защото полагането на истински ламинат означава само хвърляне на пари.

 

- Устойчивост на износване. За разлика от обикновения ламинат, порцелановите и керамичните изделия плочки имитация на ламинат върху стени и подове са много износоустойчиви - ако ламинатът издържи няколко години, керамиката може да издържи десетилетия.

 

- Екологичност. Керамиката и порцеланът са естествени материали, чието производство включва само естествени компоненти.

- Защита от влага. Плочките няма да се надуват от водата и ако запълните правилно пространството между плочките, вашите съседи няма да имат нужда да се притесняват от евентуално наводнение.

- Дълъг експлоатационен живот. Плочките могат да ви издържат до половин век.

- Дългосрочно запазване на външния вид. Докато с течение на времето на ламината може да се появят абразия и избледняване, то плочките ще изглеждат като нови за много дълго време.

- Лесна поддръжка. За да измиете под, просто го измийте с вода.

 

 

Минуси

 

Според този списък, модерният италиански гранитогрес имитация на дърво е най-ефективният и с на-добър дизайн. Гранитогресът и теракотът са отличен материал за стената или пода, който няма недостатъците на ламината, но също така не би могъл да мине и без минуси:

 

- Цената за материала в сравнение с ламината е по-висока.

- Гранитогресните и теракотните плочки са много студени, така че инсталирането на подово отопление е желателно.

 

Тези покрития от плочки имитация на ламинат като керамика и порцелан напомнят на естествен паркет външно, но не са, защото не се правят от дърво. Те всъщност са плочки имитация на ламинат фото изображение на истинско дърво. Те са идеално решение за всякакви интериорни зони за дома или бизнеса -  подови плочки за коридор, плочки имитация на ламинат в кухнята, плочки имитация на ламинат хола, плочки имитация на ламинат преход между помещения и други. Сред най-предпочитаните модели са елегантните плочки имитация на ламинат имитиращи естествени дървесни видове като явор, ясен, дъб, орех и други.