Плочки Versace

от admin 10.02.2021 0 коментар(и)

Често дизайнерите съветват да декорирате дневните с бели плочки Versace. В този случай наличието на големи черни мотиви, разположени в средата на пространството и около периметъра му, е напълно удачно. Важно е да се отбележи, че за този цветен тип инсталация, мебелите и стените е добре да са в нюанси на бяло, светло сиво, бежово и други.

 

 

Когато обособявате вашето хигиенно пространството, е добре да заложите на светло кафяви и бежови тонове. Понякога експертите препоръчват да се комбинират различни нюанси на плочки в едно покритие. Такъв акцент може да направи вашия интериор елегантен и уникален. Също така често в такива варианти върху някои компоненти на продуктите се прилага цветен орнамент.

 

Съвременните  плочки за баня Versace в светли и пастелни нюанси са доста често срещана опция. Хубаво допълнение към този дизайн ще бъде малък модел, покрит със златна боя. Такова украшение не бива да е върху всички покрития, а само върху определена част от тях, за да не се претоварва дизайна.

 

 

Също така в баните можете да поставите белоснежни продукти. В онлайн магазините се предлагат множество модели плочки Versace cena на промоция. Най-изгодно е да изберете плочки с леко груба текстура. Този вид материал изглежда най-добре, когато е инсталиран в един ред. Може би наличието на малки златни и сребърни вложки, които подчертават красотата и елегантността на интериора, ще са напълно уместни тук.

 

Доста често собствениците на такива покрития не знаят как правилно да се грижат за тях и как да почистят фугите между плочките. Такива покрития от плочки изискват задължителни периодични грижи. Особено внимание трябва да се обърне на плочките, разположени в банята. Всъщност именно в тази част на помещението материалът е най-изложен на вредни влияния (конденз, влага, домакински химикали и други).

 

Днес има огромно разнообразие от средства за почистване на такива плочки. Подходящите почистващи вещества включват:

 

- Сода за хляб. Достатъчно е да я разреждате с вода, да нанасяте върху замърсените фуги и да отстранявате с помощта на специална четка.

 

- Амоняк. Трябва да се разрежда с обикновена вода. Полученият разтвор трябва да се напръска върху повърхността и да се избърше с кърпа.

 

- Лимонена киселина, оцет и сода. Смесвайки тези три съставки, получавате страхотно почистващо средство. По-добре е да го нанесете с четка, но е необходимо да го премахнете само след изсушаване.