-->
Меню

Плотове за баня

от smelio 05.12.2021 0 коментар(и)

Едно от най-обемните части за баня, освен очевидните вана и душ, е мивката, особено тази, която искате да пригодите да е удобна и функционална. Мивката може да има много малко плот пространство, само за сапунерка и един два, аксесоара, но може да е много по-голяма като част от избраната мебел за баня. Има и трети вариант, инсталация на плот за баня с вградена мивка, или с монтаж на стояща мивка тип купа върху него.

 

Каквото и да решите, ето четири полезни съвети за ползването на плота в банята. Успешното интегриране на плот в банята започва с интелигентното планиране. Започнете с основите и прецизно измерете пространството си. Тогава можете да изберете дали ще заложите на плот инсталация или ще разчитате на плота преценен според долния шкаф в банята.

 

Продуктите, които избирате за вашата бижута баня, ще ви помогнат да се възползвате максимално от наличното пространство. Помислете ако изберете конструкцията с плота, каква мивка ще бъде поставена върху него и колко от плот пространството ще остане за ползване.

 

Не претоварвайте плота с излишни елементи и аксесоари. Ако е възможно монтирайте смесителя, така че да се вижда само чучура и ръкохватката. Плотът е за поставяне на най-важните аксесоари на момента, докато шкафовете са реалните съхранители на всички аксесоари и принадлежности в банята.

 

Поддържайте блясъка на плота и неговата чистота редовно. Това е пространство, което лесно се замърсява и почти винаги е влажно. Разчитайте на добрата вентилация в банята, но и отделяйте грижа за плота, още повече ако той е от мрамор или от някакъв друг вид естествен камък, например от типа гранитни плотове за баня. При керамични плотове за баня има един вид почистване, при плот за баня от дърво има специална поддръжка. За всеки ваш избор можете онлайн да прочетете още повече, за да знаете какъв би бил най-добрият вариант за вас.