Смесители за баня с дизайн от ново поколение

от admin 01.05.2017 0 коментар(и)

Едва ли сте очаквали, че смесителите за баня, ще се променят толкова много през годините. Днес обаче, само една инсталация на смесител за баня ново поколение, може напълно да промени външния вид на мивката, на ваната, на душа.

 

В България бяхме привикнали към няколко стандартни модела, които не се отличаваха толкова много с дизайна, нито с естетическата си завършеност, те бяха по-скоро, нека го кажем – практични. Може би от личен опит знаете, че те често се повреждат, нуждаят се смяна на кранчетата и т.н. Смесители за баня ново поколение обаче компенсират всички проблеми, които сте имали досега в банята и още повече, дават решения на въпроси свързани с пестенето на вода, с температурата на водата и др.

 

Само за сведение, преди да се насочим към тази тематика и тази статия, направихме един обзор на съвременните тенденции конкретно на пазара за смесители за мивка, смесители за душ/вана. Това което открихме в онлайн магазините и ревютата от различни шоуруми и изложение бе почти смайващо. Най-малко 30 нови модели, които се отличават с уникален дизайн, модерна функционалност и блестяща визия.

 

Дизайнерите не се отказват от традиционната форма, която е станала стандарт в банята. Само че в смесителя за мивка, тя е представена с много по-авангардна естетика, с удължена шия; с повърхност защитена от надраскване; патрон ново поколение за пестене на водата и система, която изолира вътрешните канали.    

 

Новото поколение смесители за баня се отличава с дизайн и технология вплетени да работят заедно. Има модели смесители за мивка, които са с копче-бутон; то заменя дръжката, а системата за пестене на водата е автоматична. Оттук насетне започват все по-смайващи предложения. Смесителите за баня ново поколение с бърза скорост се насочват към пазара за аксесоари и продукти за баня и съвсем скоро ще заменят всичко, което познаваме.