Душ и вана

Разгледайте нашата категория с душ кабина и вана в едно, душ корита, поддушово корито, ъглова душ кабина, душ кабина с праг, душ кабина с корито  и т.н.

Изключително стилната самостоятелна вана "Капитол" с типично мъжки модел на реномирания италиански производител Devon&Devon се отличава със своя изтънчен дизайн. Външната повърхност от алуминий е деко..
0,00лв.
"Кенсингтън" е чугунена вана, която се предлага от прекрасния италиански завод Devon&Devon. Изработването на ваната е дълъг и сложен процес, а ефектът е очарователен продукт, който ще радва своя собст..
0,00лв.
Елегантната вана "Адмирал"е с изключително семпъл дизайн и е дело на първокласната италианска компания Devon&Devon. Този модел е един от най-известните и предпочитани в световен мащаб. Изключително ел..
0,00лв.
Изтънчената вана "Адмирал Лукс" се представя от чудесната италианска марка Devon&Devon. Ваната сe отличава с лъскава външна повърхност, която се получава, благодарение на полиране на чугунената повърх..
0,00лв.
Фантастичната вана "Полярно сияние" се предлага от изумителната италианска компания Devon&Devon. Ваната е на разположение с елегантен пиедестал и е изцяло бяла, като може да се поръча във всякакъв цвя..
0,00лв.
Изисканата дизайнерска вана "Вълна" е продукт, изработващ се от иновативен материал, популярен като бял тес, който представлява смесица и се проектира специално за прекрасната италианска марка Devon&D..
0,00лв.
Ваната на Devon&Devon "Мида" е истински шедьовър на хармонична, майсторски изработена елегантност и безупречен стил. Моделът, който съживява древната флорентинска традиция е с изявление в позлата. В и..
0,00лв.
"Президент" е впечатляваща вана с отлична скулптурна елегантност, която се характеризира с геометрична декорация с барелеф, неокласически детайли и очарователна тактилна текстура. Ваната се изработва ..
0,00лв.
Чугунената вана "Камелот" е продукт на изумителната италианска марка Devon&Devon. Ваната разполага с външен емайл от олово, вътрешният й емайл е бял и има деликатна украса. Атрактивната, масивна вана ..
0,00лв.
Със свободностоящата чугунена вана "Регал" популярният италиански производител на санитарен фаянс Devon&Devon предлага уникален дизайн, който може да радва своите притежатели изключително дълго време ..
0,00лв.
Изисканата вана "Астория" се отличава със своята перфектна скулпурна елегантност, геометрична декорация и е изцяло бяла. Тя е иновативен продукт на реномираната италианска компания Devon&Devon и може ..
0,00лв.
"Реджина" е фантастична вана с крачета и грациозни, плавни линии, вдъхновени от лесно разпознаваемия, популярен и обичан от значителен брой хора, ретро стил. Тази просторна, удобна вана се произвежда ..
0,00лв.
Свободностояща вана "Фюжън" е дело на невероятната италианска марка Devon&Devon и може да се поръча в цвят по предпочитание на клиента, за да комуникира по най-добрия начин с останалите тела и повърхн..
0,00лв.
"Реджина Айрън" е чудесна вана с крачета с изтънчени, плавни линии, инспирирани от античния стил. Тази просторна, функционална вана е дело на невероятната италианска компания Devon&Devon. Тя представл..
0,00лв.
Дизайнерската вана "Шери Купър" е деликатна илюстрация на шикозен, античен стил. Тази чугунена вана е повдигната и от двете страни, за да гарантира приятно и удобно къпане. Впечатляващият дизайн, ще с..
0,00лв.
Моделът "Драйкот" е дело на изумителната италианска компания Devon&Devon. Чугунената вана е на разположение с крачета модел "гълъб" и "деко", които може да се поръчат с покритие от полиран алуминий, е..
0,00лв.
Чугунената вана "Амбра" е на разположение, благодерение на отличната италианска компания Devon&Devon. Тя се отличава със своята силно изразена индивидуалност. Кехлибареният цвят на ваната се постига ч..
0,00лв.
Моделът "Дива" се изработва от матрица от кварц и смола. Той може да се поръча персонализиран от гледна точка на цвета, за да се слее с останалите повърхонсти в банята. Ваната е предназначена за любит..
0,00лв.
Изтънчената вана "Лейм"е новият изключително популярен модел от серията дизайнерски чугунени вани на утвърдената италианска фабрика Devon&Devon. Ваната се отличава с особено богат блясък на външната й..
0,00лв.
"Реджина Купър" е несравнима вана с крачета, която е на разположение от изумителния италиански бранд Devon&Devon. Тя тя представлява шикозна вана с меден ефект с изящни, плавни линии в ретро-вдъхновен..
0,00лв.