-->
Меню

Елегантни плочки за стена от Venus (Испания)

Елегантни плочки за стена от Venus (Испания)

Можете да поръчате този продукт

Отправи запитване за цена
Виж къде можеш да купиш

Избирате уникални колекции от списанието
Свързвате се директно с вносителя


Попитайте как да поръчате: 0882 383 851


Запиши този код за покупка от магазин
Код: Venus-ispanski-stenni-plochki-za-bania-4

Производител: Venus
0,00лв.
Количество: Добави в количката

Висококачествените продукти от серията Tiara се предлагат на изключително достъпни цени, които правят продуктите изключително търсени на пазара по всяко време. Гамата луксозни стенни плочки е в светли нюанси на кремаво и се състои от декори, пана, фризове, граници вложки със скъпоценни камъни и много други елементи, изработени върху керамика, изящно пресъздаващи естествен мрамор. Декоративните релефни елементи създават 3D ефект и продуктите изглеждат зашеметяващо. В крайна сметка с такива продукти е толкова лесно да се постигне изключителен ефект във вътрешността на всяка стая. Със закупуването на тази поредица всеки човек може да внесе в дома си уникален стил, който да му доставя удоволствие за дълги години. Достатъчно е само да се попълни приложение в уебсайта banya-bg.com или да се направи заявка по телефона, указан в контактите!
5 ( 5 / 5 )
Винаги купувам от този магазин в София, защото имат наистина качествени продукти за баня, а и цените също винаги са ми най-изгодни.
5 ( 5 / 5 )
Живея в Исппания и всяка година си идвам в БГ. Харесвам много испанските продукти за баня и тази година ще обновя дома на сина си с точно такива. Естествено закупени от ваш магазин.
5 ( 5 / 5 )
Мивката за абня е униклана. мисля, че е нещо средно между класически и винтидж стил. Дори става и за ретро обзавеждане на баня. Много ми харесва.
Виж всички отзиви

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: