-->
Меню

Фаянс

Специални селектирани предложения за различни видове фаянсови плочки за баня тип мозайка, стъклокерамична мозайка за баня, фаянсови плочки за гръб на кухня, фаянсова мивка за баня, тоалетна чиния. Евтин и лусозен  санитарен фаняс от различни производители от Турция, Италия, Испания, България и т.н.

Фантастичният италиански бранд GAIAMOBILI предлага новата си колекция атрактивен санитарен фаянс RICHMOND. В колекцията се предлагат умивалник с колона (с един или три отвора), окачена тоалетна със ст..
0,00лв.
Серията санитарно оборудване за баня NEXT е безспорно идеалното решение за домовете в модерен и неформален стил. Връщането към прости форми е от съществено значение за дизайна според дизайнера на итал..
0,00лв.
Серията BUCKET1 на изумителната италианска компания SCARABEO предлага окачени тоалетна, биде и двоен умивалник от бяла керамика върху плот. Като едно прекрасно допълнение към всяка баня или тоалетна, ..
0,00лв.
Колекцията OXFORD се предлага от известната италианска марка Devon&Devon. Стандартната единична мивка с конзола се предлага в бяла керамика и е на разположение с 1, 2 или 3 отвора за смесители. В коле..
0,00лв.
Гамата уникален фаянс за баня BUTTERFLY предлага стенен или окачен моноблок, биде и умивалник от бяла керамика. Емайлираната глазура прави уплътненията виртуозни и обектите от серията лесни за почиств..
0,00лв.
Умерено сложни, компактни форми се използват за създаването на изтънчен, декоративен дизайн в колекцията санитарно оборудване PLANET1 на реномираната италианска марка SCARABEO. Първокласната бяла кера..
0,00лв.
Престижната италианска фабрика GAIAMOBILI е производителят на изтънчения санитарен фаянс от гамата ROMAС. Серията предлага широка гама от санитарен фаянс за баня. Умивалникът ва този серия представляв..
0,00лв.
Тайната на Великденския остров идва при потребителите чрез линията санитарно оборудване MOAI на изумителния италиански производител SCARABEO. Монолитът напомня полиран камък, изработва се от първокаче..
0,00лв.
Умивалниците от серията ML на престижната италианска марка SCARABEO се отличават със своите строги, изчистени форми. Те могат да бъдат монтирани на стена, окачени, вградени, самостоятелно стоящи върху..
0,00лв.
Колекцията BUCKET на италианския реномиран бранд SCARABEO съставлява умивалник, тоалетна и биде. Семействата с малки деца могат да поръчат и детска тоалетна. Умивалникът е самостоятелностоящ с идеално..
0,00лв.
Невероятният италиански бранд GAIAMOBILI демонстрара завидна компетентност в изпълнението и представянето на санитарно, керамично оборудване за баня с колекцията си POMPEI. Гамата предлага обикновен ..
0,00лв.
Умивалникът CALLE на изумителната италианска компаия GAIAMOBILI представлява ултра модерно изпълнение с изцяло керамична конзола. Продуктът се предлага с един или три отвора за смесители. Той може да ..
0,00лв.
Гамата MIZU1 се проектира от "Емо Дизайн" и е дело на изумителната италианска марка SCARABEО. Гамата представлява иновативно предложение, което преосмисля архитектурата на този обект. В нея дизайнът н..
0,00лв.
Серията LONDON на изумителната италианска марка GAIAMOBILI предлага широка гама от оборудна за бани. Умивалникът се предлата в две възможности с колона - с по-голям и с по-малка мивка 1, 2 или 3 дупки..
0,00лв.
Умивалникът от серията DIANA на високотехнологичната италианска компания GAIAMOBILI разполага с керамична конзола, която се украсява чрез специална техника с гореща преса. Продуктите от гамата може да..
0,00лв.
Италианската реномирана марка SCARABEO предлага серията MOON, състояща се от умивалник, моноблок и биде в снежно бял цвят. Колекцията предлага стоящи и вградени умивалници, такива за инсталиране в или..
0,00лв.
Италианската престижна марка CERAMICA GLOBO функционира от 1980 г. Тя има авторитет на фирма, която изработва луксозно санитарно оборудване от първокачествени материали. От колекциите на тази компания..
0,00лв.
Колекцията SIGN предлага луксозни естетически керамични декори. Серията се състои от двен умивалник, конзолен моноблок и конзолно биде. Двойната мивка е подходяща за окачен монтаж или инсталиране върх..
0,00лв.
Серията луксозно санитарно оборудване за баня PYTHON е еклектично съчетание от стил и дизайн, простота и изтънченост, комфорт и функционалност. Колекцията на изумителния италиански производител CERAMI..
0,00лв.
Серията санитарно оборудване за баня CHARME FLOWERS от невероятната италиансака компания CERAMICA GLOBO е невероятно дизайнерско творение. Тя представлява умивалник, моноблок и биде с пиедестал. Умива..
0,00лв.