-->
Меню

Мебели за баня

Да обърнем специално вимание на мебелите за баня!  вижте нашите специлани онлайн ценови предложения на ъглови мебели за баня, водоустойчиви мебели за баня, ретро мебели за баня, мебели за баня от мдф, мебели за баня от дърво, мебели за баня от ковано желязо, долен шкаф за баня без мивка, дизайнерски мебели за баня, нестандартни мебели за баня, водоустойчиви огледала, огледало за баня с нагревател, огледала за баня с лед осветление,  луксозни италиански мебели за баня  на ниски  и изгодни цени с възможност на  изплащане.

Представителният, двоен шкаф за баня TAYLOR4 е на разположение във формат 158x50 см. и се отличава с лакирана повърхност в цвят сигнално бяло, както и характерен ангилйски стил. Продуктът на реномиран..
0,00лв.
VENEZIA е артистична мебел за хигиенни пространства с размери 125,5x62,5 см. с покритие от матов лак. Тя е част от луксозната гама на популярната в цял свят италианска компания GAIAMOBILI. Грижата и в..
0,00лв.
Шкафът, колонката и рамката на огледалото са на пръв поглед съчетани по обикновен начин. На пръв поглед не се случва нищо особено, но носталгията по отминалите времена на миналия век създава романтичн..
0,00лв.
TRISTAN е изключително красива, дизайнерска мебел за двоен умивалник, която се предлага във формат 175x62 см. Тя е с метална, перлена повърхност в златист цвят и изтънчен хардуер. За изработката й се ..
0,00лв.
За създаване на спа-хотелско усещане, дизайнерите присъединяват лъщящ, иноксов хардуер, остиклена душ кабина без рамки, високотехнологична тоалетна (с отопляема седалка и противошумова система) и LED ..
0,00лв.
Приказно красивият шкаф за баня MURANO е с размери 82,5x51 и се предлага с лъскаво, перлено бяло покритие. Шкафът е продукт от луксозната гама мебели за баня на невероятния италиански бранд GAIAMOBI. ..
0,00лв.
Кътовото осветление чрез два аплика от двете страни на огледалото и малки, романтични свещи в зоната за къпане действат като терапевтични ползи на хроматерапията. ..
0,00лв.
Бароковият шкаф за хигиенно помещение LAMPEDUSA е дело на престижната италианска марка GAIAMOBI и е на разположение във формат 106x60 см. Шкафът е изработен от инкрустиран орех и е част от класическат..
0,00лв.
В тази баня се представят чифт бляскави огледални свещници, вместо стандартния бар с осветление, който се използва в повечето бани около огледалото. За граница на огледалото и предните две крачета на ..
0,00лв.
Шкафовете и колонката за баня са облицовани със здрава материя в черно и бяло и така се създава усещане, че се намирате в ателие на модист или дизайнер. Хигиенното пространство е обзаведено като вътре..
0,00лв.
Нетрадициотнните средства за съхранение, които се интегрират отлично с мебелите и неочакваните предмети на изкуството добавят допълнителни точки интерес. Дървеният плот, оставен в груб, незавършен вид..
0,00лв.
Точно като цветовете, размерите на мебелите могат да помогне в стремежа ви да направите банята да изглежда по-малка или по-голяма. Защото, например, умело подбраните и в отразяващи светлината шкафове ..
0,00лв.
Само с един "флип" в нашето дигитално списание вие може да поръчате продуктите, които ви интересуват (материали, мебели, аксесоари и оборудване). Термостат за контрол, ключове, контакти и кърпи за ръц..
0,00лв.
В това решение рамката на огледалото и основата на шкафа представляват опит за раздвижване на интериора чрез използване на аеродинамични форми. По този начин се създава поглед за нереалност и антистат..
0,00лв.
Несравнимо красивата мебел за баня GONDOLA2 се предлага с размери 156x68 см. Тази ръчно декорирана мебел е на разположение с покритие в цвят антично злато. Изисканият шкаф с барокв дизайн е част от лу..
0,00лв.
Елитарният шкаф за баня MARGARET е на разположение във формат 223x58 см. Той се предлага с седефен гланц с лакирано покритие и е капитониран. Прелестната мебел в бароков стил е част от луксозната гама..
0,00лв.
Царствената мебел за баня MATHEUS е бяла и предназначена за окачане. Тя се отличава с криволичещи линии, барокова орнаментика и богат хардуер с позлата. Шкафът е израбоен във формат 70x51 см. Порите с..
0,00лв.
Аристократичният шкаф за баня LAGUNA2 се предлага от италианския престижен бранд GAIAMOBI в размери 170x63 см. Той е с матово покритие в цвят копринено сиво и представлява лакиран орех. Продуктът е ча..
0,00лв.
ARIETE е несравнимо привлекателна мебел за баня с размери 126x58 см. Продуктът се декорира на ръка в антично дърво от опитни майстори-художници и е част от колекцията на италианската престижна фирма G..
0,00лв.
ANASTASIA е изумително красива мебел за баня в бароков стил. Този уникален шкаф е с размери 132x62 см. и е с ръчна декорация с непрозрачна бяла боя. Умивалникът е част от луксозната серия на изумителн..
0,00лв.