Гранитогрес

Предлагаме на вашето внимание специални предложения за гранитогрес за баня в различни размери и изгодни цени. В тази категория ще откриете разнообразни модели гранотогрес като гранитогрес имитиращ дърво, камък, гранитогрес тип паркет, гранитогрес имитация на мрамор, гранитогрес имитация на дюшеме, гранитогрес имитация на мрамор, гранитогрес имитация на тухла и т.н. Гранисни плочки от различни прозиводители и държави - испански гранитогрес, исталиански гранитогрес, български и турски гранитогрес.

За един напълно неутрален ефект, сивият цвят е цветът, който подхожда на всички цветове. Този цвят действа успокояващо и отпускащо. Сивият сорт гранитогрес съдържа в себе си петънца на черно и бяло. Т..
0,00лв.
Ако държите да създадете модерен и класен вид на реновираното пространство, най-често срещания цвят, използван в дизайнерските интериори е чернo. Гранитогресът, имитиращ тухли, ясно създава ярък контр..
0,00лв.
Гранитогресът в снежно бяло и деликатно екрю в по-светъл и по-тъмен нюанс представлява мозайка с ретро детайли. Този модел е отличен избор, ако целите да създадете по-уютна атмосфера. Можете да правит..
0,00лв.
Семейството на гранитогреса, който имитира дърво е друго огромно семейство на гранитогресните цветове, състоящи се от кафяви, бежови до леки сьомга розови цветове. Гранитогресът, който ви представяме,..
0,00лв.
Колекцията плочки за стена и под Legno с бежово натурално покритие са в размери 15x90см. и Legno в бяло с натурално покритие с ав размери 15x90см. Те са с ефект на дърво и се изработват от неглазиран ..
0,00лв.
Колоритните гранитогресни полирани плочки, напомнящи артистичната техника майолика, са част от колекцията Grenier на изумителната испанска марка Gayafores. Плочките могат да се поръчат в големина 33,1..
0,00лв.
Приказният гранитогресът от сериите 30x30 PCD Cenefa Alhambra, PCD Аngulo Alhambra и PCD Tapiz Alhambra съставляват колекцията Alhambra, която е дело на испанската реномирана марка Ceramica Latina. П..
0,00лв.
Гранитогресните плочки 60x60 PCD Neutro Metropolitan, PCD Аngulo Metropolitan, PCD Cenefa Metropolitan и PCD Tapiz Metropolitan представляват серията Metropolitan от Ceramica Latina. Тя e испанска мар..
0,00лв.
Гранитогресът от серията CITYSTONE DOVE се полира предварително, а изкличително високото изпълнение по отношение на хигиената, издръжливостта и твърдостта са гарантирани. Елегантният гранитогрес е иде..
0,00лв.
Гранитогресът от сериите 60x60 PCD Lumix и PCD Aurea Gris представляват гамата Lumix, създадена от престижната испанска марка Ceramica Latina. С гранитогресът за под или стена може да се създаде артис..
0,00лв.
Сериите Tеcnika сняг, амбер, пясък и кимион с полиран ефект с размери 30x60см., Tеcnika кремав мат с големина 45x90см. и Tеcnika кремаво райе 45x90см. и Tеcnika кремава мозайка 3,5x7,4см. са само малк..
0,00лв.
Гамата Quantum сиви рустик във формат 60x60см. са част от актуалната колекция Quantum на престижната испанска марка Alcalagres. Те предлагат оптимална функционалност и здравина дори при най-тежките кл..
0,00лв.
Колекцията плочки от неглазиран гранитогрес Maderas на престижната испанска марка Alcalagres са с дървен ефект. Те са на разположение в размери15x90см. и 22,5x90см. Плочките са малко по-скъпи от обикн..
0,00лв.
Atelier представляват набор от полирани лочки от гранитогрес в сива и кафява палитра, които могат да се поръчат в размер 33,15x33,15 см. и са дело на автеничната испанска компания Gayafores. Освен за ..
0,00лв.
Изключителаната испанска марка Gayafores предлага колекцията Portman, която е серия първокласен испански гранитогрес с размери 45x90см., 22x90см. и 32x62,5см. Серията разполага, освен с базисните пло..
0,00лв.
Гранитогресът е един от най-популярните видове подова настилка сред голямото разнообразие от плочки. Той е най-устойчивият на стрес и най-здравия материал, поради което се използва, както за облицовка..
0,00лв.
Синьото е най-любим цвят, когато става въпрос за облицовъчни плочки гранитогрес. Съществуват много нюанси на гранитогрес в синьо в нашето онлайн списание banya-bg.com, които включват кралско синьо, ла..
0,00лв.
Както подсказва и самото й наименование, Norway е изискана специална селекци плочки гранитогрес, създадена на основата на фантастично сходство с визията на истинска дървесина – особено характерно за и..
0,00лв.
Красотата на полираната подова повърхност и превъзходните й качества са толкова умело съчетани, че с лекота съзвават несравнимо излъчване и атмосфера. Стенната и подовата облицавка на практика предста..
0,00лв.
Гранитогресът е изключително твърда материал, който се конкурира единствено от диаманта. Изборът на вида гранитогрес е добре да се прави с голямо внимание. Тези плочки са много атрактивни, издръжливи ..
0,00лв.