-->
Меню

Гранитогрес

Предлагаме на вашето внимание специални предложения за гранитогрес за баня в различни размери и изгодни цени. В тази категория ще откриете разнообразни модели гранотогрес като гранитогрес имитиращ дърво, камък, гранитогрес тип паркет, гранитогрес имитация на мрамор, гранитогрес имитация на дюшеме, гранитогрес имитация на мрамор, гранитогрес имитация на тухла и т.н. Гранисни плочки от различни прозиводители и държави - испански гранитогрес, исталиански гранитогрес, български и турски гранитогрес.

EPOQUE II обогатява портфолиото с мраморен ефект, присъединявайки се към гамата луксозни продукти на Ariana Ceramica Italiana. Тази колекция в топли и приветливи тонове на бял, слонова кост, сив, кафя..
74,31лв.
Актуализирайте интериора в дома или бизнеса с колекцията плочки гранитогрес с мраморен дизайн EPOQUE от Италия. Ariana Ceramica използва отлични якостни характеристики на материала. Допустимото натова..
82,69лв.
Прелестната колекция Key West Vino представлява колекция от плочки в кремави и винени цветове. Тя е дело на испанската реномирана фабрика Halkon Ceramica Latina. Фирмата използва нови производствени м..
33,70лв.
Arhus е луксозна модна линия гранитогрес на испанската марка Vives. Интерес представлява фактът, че моделът на шеврон, който е изключително стар, се среща често в съвременния дизайн. Първите зигзагооб..
124,88лв.
Tabula е поредица гранитогрес, емулиращ естествено дърво, е във фини, органични цветове: бял, пепел, мед, орех, кафе и черен. Плочките се отличават с нов и привлекателен декоративен ефект. Дизайнът им..
156,05лв.
Гранитогресът от колекция Alpha се произвежда в Испания от утвърдената фирма Vives. Той може да създаде елегантен и загадъчен декор за стена и под в старинен стил. Базисните плочки са в сиво-бежова га..
49,73лв.
Creo е колекция плочки, изработени от италианския популярен бранд Vallelunga & Co. Серията предлага стенни и подови плочки, декори и фризове в бял, сив и антрацит. Серията емулира твърдата строгост на..
98,09лв.
Vancover natural е серия гранитогресни плочки, наподобяващи естествена тъмна дървесина. Те ще изпълнят всяко пространство с вибрацията уюта и топлотата на органичното дърво в съчетание с високата якос..
57,50лв.
В колекцията Factory на испанската реномирана фирма Roca дизайнерите изследват различните ефекти, които могат да бъдат постигнати с повърхностите на керамичните материали, проучвайки възможностите на ..
89,21лв.
Claque е колекция от стенни/подови и декорни плочки с геометрични мотиви в пясъчни, сиви и черни тонове в размери 80х80 см. Серията интерпретира повърхността на износен цимент. Тя се характеризира с ч..
89,21лв.
С помощта на серията гранитогресни плочки в тропически стил Africa могат да се украси всяко помещение с екзотични отпечатъци и стилизирани текстури с растителни мотиви, които напомнят на дизайна от 50..
77,80лв.
Колекцията гранитогресни плочки за стени и подове Bondi, пресъздава декоративни мотиви върху "каменна" текстура, характерни за викторианската епоха. Интерпретирани и замислени с наслояващи и състарява..
102,20лв.
Колекцията фризове, стенни, декорни и подови плочки от гранитогрес Carrara е дело на италианската утвърдена фабрика Vallelunga & Co. Тя разкрива многоцелево приожение с възможност за смесване на модул..
108,70лв.
Невероятните плочки от серията Evolution може да се използват за съвременни апартаменти, при които вътрешните стени и подовите настилки са подходящи използване на плочки, интерпретиращи естествен камъ..
45,40лв.
Deus е новата серия гранитогрес за стени и подове с матово покритие на италианската популярна фабрика Vallelunga & Co., която носи в себе си елегантността на съвременния стил и мъдростта на традициите..
90,23лв.
Borneo е серия гранитогрес за под и стена, който е приизведен от един от лидерите в производството на довършителни работи - испанската компания Roca. Серията е разнообразна и жива комбинация от десет ..
107,86лв.
Dumas е серия от стенни, декорни, подови плочки и фризове от гранитогрес, която е проектирана от испанската страхотна компания Aparici. Тя е представена под формата на бял мрамор с много смели контрас..
68,35лв.
Колекцията гранитогресни плочки за стени и подове с геометричен модел Melange емулира повърхността на дървото. Тя е дело на невероятната испанска компания Gayafores. Оригиналната колекция се отличава ..
59,22лв.
Nairobi е модна линия гранитогресни плочки, проектирани от испанската страхотна марка Gayafores. Гранитогресът за стена и под в деликатни черни, бели и сиви нюанси е прдставен с геометрични и ботаниче..
48,90лв.
Богатата колекция от гранитогресни плочки за стена и под с размери 20х20 см. Benaco олицетворява величието на камъка. Тази серия се отличава с голяма красота и хармония, благодарение на високите техни..
69,00лв.