-->
Меню

Плочки за баня

Предлагаме на вашето внимание да разгледате нашите специални предложения на плочки за баня , стенни плочки,  декторни плочки, ъглови плочки за баня, мозайка, фанясови плочки за баня, гранитогрес, подови плочки, луксозни плочки, матирани и лъскави плочки за баня, промоция и намаления на плочки, италански и испански плочки за баня.  Също така евтини  плочки за баня на изгодни цени на изплащане в различни цветове от червени, черни, кафяви, зелени, жълти до плочки за баня във флорални мотиви имитиращи камък, метал и т.н.

District е набор плочки в естествени нюанси на сиво, пясък и графит, създаден в Испания от фабриката NEWKER Ceramics. Тази серия е ярка смесица от променящи се текстури, геометрии в движение, игри на ..
64,60лв.
Серията стенни плочки Endure на испанската реномирана фирма Aparici е изработена на базата на червена глина, която е традиционен материал за испанското производство. Текстурата на облицовъчния материа..
66,80лв.
Forever е много специална декоративна колекция от плочки, произведени от испанската реномирана фирма CAS Cerаmica. Тя е резултат от почти 100 годишен опит в декорацията и инвестициите в разработването..
64,95лв.
Softline е модерна колекция от висококачествени декоративни плочки с минималистично докосване. Модерните плочки от серията Softline на испанската известна марка CAS Cerаmica представят меки декоративн..
64,95лв.
Corinto е серия стенни, декорни, подови плочки и фризове, които са изработени от испанската страхотна фирма Mapisa. Стенните плочки напомнят на венецианска дантела и пресъздават текстурата на фини дам..
43,90лв.
Блясъкът на плочките от многоцветната серия Guadix, който е произведен с мултидекоративна технология от испанската марка CAS Cerаmica личи от пръв поглед. Процесът на изработка включва ръчна иработка,..
52,95лв.
Прелестната колекция Key West Vino представлява колекция от плочки в кремави и винени цветове. Тя е дело на испанската реномирана фабрика Halkon Ceramica Latina. Фирмата използва нови производствени м..
33,70лв.
Antique е изключително фина колекция гранитогресни плочки за луксозни интериорни и екстериорни решения, която се предлага от чудесната испанска фирма NEWKER Ceramics. Романтичната серия ще ви пренесе ..
89,73лв.
Серията плочки в черно и бяло Gaudi е произведена в Испания от креативния бранд Ceramica Latina. Плочките за стенни и подови полагания са деликатно текстурирани с фина мозайка. Ceramica Latina е новат..
19,51лв.
Аристократичната колекция Femme интерпретира красотата на естествения камък и е съсредоточена в бежова палитра от нежни нюанси. Тя е дело на престижната компания Апарици, която е лидер на испанския па..
102,34лв.
Royal lila е оригинална серия плочки за стена, които са изработени от испанската невероятна компания Cifre. Плочките заз стена, фирзовете и декорните плочки са в бял и пастелно лилав цвят и репликират..
43,24лв.
Arhus е луксозна модна линия гранитогрес на испанската марка Vives. Интерес представлява фактът, че моделът на шеврон, който е изключително стар, се среща често в съвременния дизайн. Първите зигзагооб..
124,88лв.
Оригиналните, фино текстурирани с ивици плочки от колекцията Дария на българската престижна фабрика KAI GROUP могат да повлияят на визуално-пространственото възприятие във всеки интериор. Тези продукт..
16,50лв.
Triana е испанска ръчно изработена колекция от плочки в оригинален формат (14x28см), украсена с традиционни флорални детайи с автентичен и модерен дизайн. Високото качество, съчетано с голямо внимание..
52,96лв.
Royal Moka е колекция стенни плочки и фризове, които са дело на испанския престижен бранд Cifre. Модулите могат да създадат ефект тухлички, да са подредят тип метро или по друг начин като се редуват м..
43,24лв.
Серията стенни плочки Cactus на испанската утвърдена фирма Vives са в сияйно бял цвят.Те разполагат със специално обработена, лъскава текстура, която придава на декора луксозно докосване. Светлината с..
63,33лв.
Adra е ръчно изработена серия в деликатна цветова палитра и елегантен дизайн. Интензивността на цветовата схема в син, бял, зелен и кафяв цвят се съчетава перфектно с дизайна в геометрични детайли. Пр..
52,95лв.
С хилядолетната си история, традиционните декорации са вдъхновили популярната серия стенни плочки и фризове Grey soul wall, която е дело на италианския известен бранд Tuscania. Дизайрите са използвали..
107,65лв.