-->
Меню

Плочки за баня

Предлагаме на вашето внимание да разгледате нашите специални предложения на плочки за баня , стенни плочки,  декторни плочки, ъглови плочки за баня, мозайка, фанясови плочки за баня, гранитогрес, подови плочки, луксозни плочки, матирани и лъскави плочки за баня, промоция и намаления на плочки, италански и испански плочки за баня.  Също така евтини  плочки за баня на изгодни цени на изплащане в различни цветове от червени, черни, кафяви, зелени, жълти до плочки за баня във флорални мотиви имитиращи камък, метал и т.н.

BARNABY Wall е нова колекция от изделия с ефект на бял мрамор във формат 20х60 см. Плочките от гамата се отличават със своята изтънчена естетика и спиращи дъха повърхностни покрития, напомнящи за хара..
49,00лв.
Открийте eстествената красота на дървото във вашата баня с колекцията плочки за баня "Africa"! Колекцията се състои от: шестоъгълни плочки за баня с размер 23х27 см, които се предлагат се в няколко ра..
66,75лв.
Серията стенни плочки Pompei в бежово, изработени от бяло тяло, са дело на италианската утвърдена марка Imola Ceramica. Гамата създава покритие, което по свой специален и уникален начин пресъздава кам..
59,00лв.
Новите каменни материали отново са в светлината на прожекторите в колекцията ALLURE: първокласен естествен мрамор от най-известните кариери в Европа. Плочките се предлагат в размери 35х90см и 60х120см..
99,21лв.
Плочките от серията Slow отдават почит на редки, ценни видове мрамор и са в щедри размери 25х80 см, удобни за полагане във всякакви жилищни и обществени зони. Със своите органични сиви, слонова кост и..
52,20лв.
Серията плочки с ректифицирани ръбове за стени и под на баня SPIRIT е с ефект на мозайка и бетон, а подовите плочки са с модел на майолика. Плочките са дело на испанската утвърдена фирма Dual Gres. Кр..
69,19лв.
Плочките за стенни облицовки от серията CN-PETRA се предлагат в удобни за полагане размери 35х90 см. Плочките със захабен, занаятчийски вид са в ораганични тонове на кафяво и въглен, а декорните плочк..
42,00лв.
Изисканата серия стенни плочки WATERCOLOR в органични нюанси на залено, сиво и зелено/микс се предлага от испанската оригинална марка Pamesa Ceramica. Широкоформатните плочки са с щедри размери 31,6 x..
73,00лв.
Essence (Същност) е серия плочки, която носи елегантност и хармония, интегрирайки силата на своите неутрални тонове с най-разнообразните и сложни предложения за конкретни нюанси. Серията включва стенн..
38,00лв.
Castle (Замък) е серия плочки, представена от испанската оригинална фирма La Platera, които пресъздават външния вид на жакардова кадифена тъкан, вдъхновена от геометрични мотиви и структурни експериме..
56,40лв.
Emotion Ceramics е лидер в производството на керамични и порцеланови изделия. Марката представя MORGAN Dec - колекция стенни основни и декорни плочки с ефект на камък и матова повърхност с размери 25..
51,00лв.
MORGAN е колекция стенни плочки за жилищни и обществени зони, предлагащи се от испанската реномирана марка Emotion Ceramics. Покритието в бясъчно бежово добавя текстура и дълбочина на повърхността, ко..
51,00лв.
EPOQUE II обогатява портфолиото с мраморен ефект, присъединявайки се към гамата луксозни продукти на Ariana Ceramica Italiana. Тази колекция в топли и приветливи тонове на бял, слонова кост, сив, кафя..
74,31лв.
Кожен ефект? Кожа на екзотично влечуго? Или най-вкусният хайвер? Облицовайте стените си с дизайнерската колекция стенни плочки Beluga. Тя може да бъде всичко, което можете да си представите със своят..
102,86лв.
BOREAL е нова колекция от изделия с ефект на тухли във формат 7,5х28 см, която се отличава със своята непреходна естетика и голямо разнообразие от цветове, напомнящи за характерната изработка на ориги..
96,76лв.
CUPIDON е богата и динамична колекция стенни плочки за кухня със скосени ръбове и продълговата шестоъгълна форма във формат 10х30 см. Те се предлагат в два вида покритие: мат и гланц. Докато матовото ..
106,14лв.
LUNA е оригинална колекция от стенни плочки за кухня и баня, изработена от утвърдената испанска фабрика Monopole Ceramica. Те са представени в цветовете синьо, бежов, перлено, маслина, сиво, кремаво и..
15,44лв.
Идеални за по-големи обхвати на функции, повърхностите от колекцията NOBLE ALBA се състоят от комбинации от компоненти и материали, създаващи визуално сложни композиции. Преоткрити чрез лична специфик..
36,90лв.
Създайте светла и приветлива среда в дома си с оригинални стенни покрития, пресъздаващи визуално и тактилно естествен камък. Гранитогресните плочки от серията CANTERA са с матова повърхност и се предл..
35,90лв.
Valletta е серия плочки, която пресъздава повърхността на естествен камък с фосилно докосване. Те придават артистичност на интериора и се съчетават перфектно с мебели и аксесоари във футуристични и ек..
49,50лв.