-->
Меню

Смесители

Вижте нашите предложения на ниски цени за смесители и душове за баня, ретро смесители, смесители заумивалник за баня, смесители за кухня, смесители с душ, смесители с фотоклетка, сензорни смесители и различни производители, смесители идеал стандарт, смесители интер керамик, испански смесители, дизайнервки лусозни смесители от Италия и т.н.

Комплектът ANTIQUE PRECIOUS се предлага от невероятната италианска марка Devon&Devon. Гамата представялава смесител за мивка, биде, вана и душ, чиито две кранчета са с антична дръжка с форма на ло..
0,00лв.
Прекрасните смесители от серията TIME на италианския легендарен бранд Devon&Devon са на разположение в няколко покрития - хром, светло злато, полиран никел и сатениран никел. Колекцията е вдъхновен от..
0,00лв.
Смесителите от серията VIP TIME са на разположение от италианския реномиран бранд Devon&Devon. Те се предлагат с ръкохватки в черен, бял и метален цвят. Гамата разполага с широк спектър от покрития - ..
0,00лв.
Колекцията DEVON CITY е дело на вдъхновяващата италианска компания Devon&Devon. Тази серия се предлага в изключително богата гама от разновиднисти, които могат да се поръчат в хром, светло злато и бле..
0,00лв.
Гамата JUBILEE BLACK LEVER на невероятната италианска марка Devon&Devon се предлага в следните покрития: хром, светло злато и полиран никел. Тъмното очарованието на черния лак, бистрият поглед на мета..
0,00лв.
Колекцията смесители за мивка, душ и вана DANDY е продукт на реномираната италианска компания Devon&Devon. Тези стоящи двойни смесители са подходящи за умивалник и вана с три отверстия и са на разполо..
0,00лв.
Уникалните смесители от гамата MAYFAIR на престижната италианска фабрика Devon&Devon са на разположение във всички традиционни покрития - хром, бяло злато и блестящ никел. Вдъхновяващата колекция пред..
0,00лв.
Гамата EXCELSIOR ROYAL е дело на изумителната италианска марка Devon&Devon. Ретро вдъхновената колекция съчетава прецизно изработени здрави и изящни материали. Те се обработват при дълъг технологичен ..
0,00лв.
COVENTRY е една прекрасна колекция от смесители за баня на популярнта италианска компания Devon&Devon. Тази колекция е с двойни ретро вдъхновени ръкохватки и стоящи смесители в широка гама от възможно..
0,00лв.
Шикозната колекция с грациозни, извити линии и наперени форми се предлага с покритие в нюанс на хром, светло злато или блестящ никел. Комплектите за мивка са с извити нагоре кранчета с дръжки, смесите..
0,00лв.
Гамата EXCELSIOR GEMSTONE е една от най-предпочитаните колекции на италианската популярна марка Devon&Devon. Тя е на разположение с покирите в четири цвята - хром, полиран никел, античен месинг и 24 к..
0,00лв.
Удивителната колекция ANTIQUE се предлага от популярната италианска компания Devon&Devon и включва смесители за мивка, биде, вана и душ, така че да може всяка баня да бъде обзаведена в хармоничен стил..
0,00лв.
WHITE ROSE е една невероятно богата гама от смесители за мивка, биде, вана и душ, които са на разположение от популярния италиански бранд Devon&Devon. Серията предлага озбор сред различни покрития - х..
0,00лв.
Колекцията DEVON JUBILEE е иноватитевен продукт на изключителната италианска марка Devon&Devon. Тя представлява една невероятна колекция смесители за мивка, биде, вана и душ, която пресъзвада носталги..
0,00лв.
EXCELSIOR SWAN е продукт на престижната италианска фабрика Devon&Devon. В значителна част от произвоството й се използва ръчен труд на специални италианки майстори-занаятчии. Колекцията се характеризи..
0,00лв.
Гамата BLACK DIAMOND е една от най-популярните колекции на италианския реномиран производител Devon&Devon и се предлага с покирите в три цвята - хром, светло злато и блестящ никел. Както повечето коле..
0,00лв.
Колекцията EXCELSIOR KING се предлага от невероятната италианска фабрика Devon&Devon. Колекцията предлага четири комплекта, които курират бесузпречно един с друг - за мивка, биде, вана и душ. Сместиел..
0,00лв.
AUSTIN е една изключително богата колекция от смесители за умивалник, биде, вана и душ, които се изработват от реномирания италиански производител Devon&Devon. Гамата е на разположение в три покрития ..
0,00лв.
Смесителите за кухня от гамата ZEDRA на изумителната немска компания GROHE съчетават модерен дизайн с максимална функционалност и надеждност при ежедневна употреба. Тялото на кухненския смесител елега..
0,00лв.
Минималистични, изваяни линии и перфектна функционалност са двете характеристики, които описват най-добре смесителите за вана и душ от серията EUROPLUS на популярната германска марка GROHE. Сияйното п..
0,00лв.