4 идеи за ремонт на баня за малко пари

от smelio 27.02.2022 0 коментар(и)

Представяме на Вашето внимание четири идеи, чрез които можете да спестите пари когато правите ремонт за баня. Някоя от тях може да ви е полезна, защото както знаете, ремонтите в банята, не са никак евтини.

 

ИДЕИ ЗА РЕМОНТ НА ​​БАНЯ

Когато измисляте план за това как искате да изглежда вашата баня, можете да се обърнете към много източници на вдъхновение, за да измислите точно желания от вас стил. Тоест опитайте сами да изведете идеите си и да го опишете

За да спестите пари, търсете вдъхновение навсякъде около вас. Намерете бани, които харесвате, и ги изучавайте с по-подробно око, водете си бележки и снимки и направете чертежи на това, което харесвате. Можете също да потърсите в интернет за вдъхновение, тъй като много сайтове имат добри идеи за преобразяване на банята.

 

ИЗБЯГВАЙТЕ ПРЕМЕСТВАНЕ НА ВИК ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ИНСТРУКЦИЯ

Промяната на местоположението на мивката или добавянето на нов изход може да доведе до много повече разходи. 

Освен ако оформлението на банята ви не ви подлудява, опитайте се да създадете своя дизайн около сегашните водопроводни и електрическа инсталация, това ще ви спести много пари за преустройството на вашата баня.

 

В случай, че все пак се налага преместване на мебели, ВиК или електрическа конструкция, то трябва да се съобразите и с това дали имате прозорци и врати с алуминиева дограма или PVC. Ако те се отварят към помещението, то тогава трябва да имате достатъчно място за свободното им и безпроблемното отваряне и затваряне. За да си гарантирате запазването на топлината в помещението, винаги залагайте на качествена дограма за вашата баня

 

НАПРАВЕТЕ САМИ ЧАСТ ОТ РАБОТАТА

Трудът е огромна част от окончателната сметка за ремонт на баня. Ако имате известни умения и много свободно време, можете да свършите част от работата сами.

Бъдете много предпазливи, когато се захващате с такъв голям проект. Можете да се нараните, да повредите дома си или да имате проблеми със строителния отдел. Повечето хора смятат, че наемането на професионални изпълнители за баня, които да свършат работата, е най-доброто решение като цяло, но ако мислите, че можете да свършите нещо и сами, използвайте тази мисъл.

 

НАМЕРЕТЕ ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОМОЦИОНАЛНИ ИЛИ ОТ РАЗПРОДАЖБА

Има много начини да намерите остатъчни материали от друг строителен проект или стари материали, които се изхвърлят. 

Ако попитате в магазините за подобряване на дома, те може да са върнали артикули или модели на подови дисплеи, които могат да предложат с голяма отстъпка.

За плочките много хора купуват плочката за своя проект, но имат останали кутии или половин кутии. Те могат да предложат тези остатъци за продажба или дори безплатно. Оглеждането на отстъпки и остатъци може да спести толкова много.