Бяла баня

от admin 15.08.2019 0 коментар(и)

Една добре осветена бяла баня може да бъде идеална за релаксация и отдих. С този пост ще ви дадем някои идеи за това как да създадете баня в бяло. Независимо дали ви предстои обзавеждане на бяла баня за къща, хотел, офис или заведение, в търговската мрежа се предлагат изключително разнообразни самостоятелни елементи и цялостни решения за бяла баня цени, дизайни и стилове.

 

 

Бяла баня идеи

Разбийте белият цвят с цветни акценти в бялата баня. Изберете внимателно допълнителните цветове - цветовите акценти ще помогнат перфектно.. Създаването на бял интериор в банята не изисква сложни познания в областта на дизайна, но за по-добър резултат е добре да се запознаете с някои прости правила за работа с този цвят и да разредите изцяло белия цвят на интериора с контрастни елементи. Едни от най-често срещаните комбинации от дизайнерите са черно-бяла баня и сиво-бяла баня.

 

 

Аксесоари за бяла баня

Когато създавате бяла баня, трябва да се обърне специално внимание на аксесоарите. Те могат да бъдат снежно бели като стените и тавана в банята. Те могат да бъдат няколко тона по-тъмни от основната украса на стаята или да имат ярък контрастен цвят.

 

За да създадете настроение във вашата бяла баня, ще ви помогнат елементи като:

- огледало;

- мат за под;

- кърпи и хавлии за бяла баня;

- бяла етажерка за баня;

- плетени кошници;

- живи или изкуствени растения;

- декоративни предмети (желателно е те също да бъдат боядисани в необичаен бял цвят);

- керамични предмети - вази, кани, съдове и други.

 

За да се отървете от болничната атмосфера и да изпълните банята с усещане за комфорт в доста празния и инертен бял интериор, добре е да използвате дърво в декорацията. То може да бъде включено под формата на дървена рамка за огледало, бяла мебел за баня, изработени от масивна дървесина или фурнировани, дървен под и дори таван.