Биде – 4 важни предимства

от admin 09.05.2019 0 коментар(и)

Въпреки големите ползи за хигиената, бидето продължава да бъде по-скоро луксозен санитарен фаянс за българските домове. В този текст ще се запознаем с 4 страхотни предимства, които са факт, ако инсталирате биде в домашната баня.

 

 

Лична хигиеназапочнахме с нея и си заслужава да продължим темата. Бидето осигурява почистване на седалищната част на тялото след използване на тоалетната чиния. Структурата със смесителя са така проектирани, че да премахват всякакви остатъци по-кожата. Така след ползването на бидето се чувствате страхотно освежени и чисти, и не е останало нищо от тежкото усещане сякаш още сте мръсни след ползването на тоалетната.

 

 

Пестите ресурсбидето намалява нуждата от използване на много тоалетна хартия. В този смисъл, можете да пестите ресурс. Ако много повече хора използват биде в България, би следвало да намалее тежестта от производството на тоалетна хартия. Също така смесителите са проектирани да подават определено количество вода, без да са разхищителни.

 

 

Осигурява грижа за кожата и деликатните части на тялото – това, че използвате по-малко тоалетна хартия и вода, която да отмива замърсявания по кожата също носи голямо предимство. Също така използването на биде е препоръчително пред използването на тоалетна хартия ако имате определени неприятни заболявания свързани с таза.

 

 

Предотвратява проблеми с ВиК системата – според много експерти, много от задръстванията в канализацията се получават от изхвърлянето на тоалетна хартия и мокри кърпички в тоалетната чиния. Когато имате биде, няма да ви се наложи да използвате такива принадлежности. Също така ще спестите пари от идването на водопроводчик и неприятното отпушване на канализацията.

 

 

Когато правите ремонт в банята, можете да осмислите дали да инсталирате биде редом до тоалетната чиния. Сега след като знаете тези 4 важни предимства, можете да разберете важността на този вид уреди за домашната баня.