-->
Меню

Боядисване на плочки за баня: добра или лоша идея?

от admin 24.04.2022 0 коментар(и)

Старее ли вашата плочка, но не е задължително да разполагате с финансови възможности или желанието да я замените изцяло? Боядисването на плочките ви е идея, която ни е минавала през ума. Едно лесно решение, изглежда икономично и ви спасява от ограничителна работа. Въпреки всички тези очевидни предимства, пребоядисването на плочките ви не винаги е правилното решение. Нашите специалисти ще ви насочат, така че да вземете най-доброто решение. Какви са предимствата и недостатъците на боядисването на вашите плочки? Какви са грешките да не се допускат? За какъв бюджет трябва да планирам? Дешифриране в статията.

Боядисване на плочките ви: преглед на предимствата и недостатъците


Смяната на плочка изисква основна работа с свързаните с нея ограничения. Освен това мнозина просто мислят да рисуват или пребоядисват покритието на пода или стената, за да му върнат стария вид. Боядисване на плочки: добра или лоша идея? Проучихме ...

 


Предимствата на боядисване или пребоядисване на вашите плочки 

 

Независимо дали решите да боядисате подовите си плочки или да се справите със стенното покритие, тази операция е икономична в краткосрочен план в сравнение с истинските ремонти. 

 

Бързо решение


Боядисването на плочките ви обикновено е доста бързо. Отнема средно един или два дни в зависимост от повърхността, която трябва да бъде боядисана или пребоядисана. 

 

Персонализирано решение


Искате ли да нарисувате две плочки в един цвят и след това две други в различен цвят? Създайте контраст с тона на глинените съдове във вашия душ, за да го подчертаете в стаята? Изборът е изцяло ваш, боядисвайки плочките за баня, вие оставяте въображението си на свобода!

 

Недостатъците на боядисване или пребоядисване на плочките

 


Ограничена продължителност на живота


Най-често продължителността на живота на боядисаната плочка е доста ограничена във времето. Боята, постоянно подлагана на ежедневни агресии, може в крайна сметка да се лющи доста бързо. Също така е по-добре да помислите за пребоядисване на стенните ви плочки, вместо за облицовка на пода, защото боята може да не устои на утъпкване за много дълго време.

 

Работа, която не е по силите на всеки

 


Пребоядисването на плочките ви може да изглежда много лесно. Това е получена идея! Всъщност тази операция изисква не само специфични продукти и инструменти, но и щателна подготовка на плочките нагоре по течението. Ако това не е направено правилно, резултатът няма да отговори на вашите очаквания. По-добре да се обърнете към професионалист за успешна и трайна работа.