Черна баня

от admin 18.11.2019 0 коментар(и)

Черни плочки за баня

Когато избирате довършителни работи за черната баня, следвайте няколко прости правила:

 

Първо, за по-малки бани се предпочитат по-малки плочки и обратно. Това се дължи на психологическите характеристики на зрителното възприятие.

 

На второ място, трябва да се вземе предвид текстурата на плочката. Тя може да бъде матова или лъскава. Гланцовите плочки ще служат като допълнителен отразяващ елемент във вътрешността на банята, но изисква по-внимателна поддръжка от матовата.

 

Трето, черните плочки с оцветени орнаменти трябва да се използват много внимателно. Опитайте се да я дозирате, като я комбинирате с едноцветни плочки, защото в противен случай вашите близки и гости ще останат с впечатлението, че банята е претрупана.

 

 

Черна лампа за баня

 

Ролята на правилно подбраното осветление в черната баня е трудно да се надценява. В крайна сметка черните повърхности абсорбират светлината, което означава, че за да не се превърне стаята в черна дупка, трябва да има колкото е възможно повече светлина и тя трябва да излъчва от различни източници. Можете да използвате само спот осветление или да го комбинирате с таванна лампа. Ако размерите на помещението и височината на тавана позволяват, тогава полилей с кристални висулки в черна баня ще изглежда невероятно.

 

 

Черна баня шкаф

 

В търговската мрежа се предлага голямо разнообразие модерни мебели за баня в черно. Популярен избор е да инвестирате в горен и долен шкаф с колонка и черна мивка за баня. Мебелите в черната баня могат да бъдат с различни цветове и нюанси, но ако сте по-впечатлени от монохромни цветове, тогава черните мебели ще бъдат чудесно решение.

 

 

Черна баня идеи

 

Интересни акценти в черната баня могат да бъдат черна лира за баня, черна постелка за баня, параван за черна баня или черна баня щори.

 

За верните фенове на черното в магазините има огромен избор на продукти, които са вашият любим цвят - черни рамки за огледала, черни подови вази и дори черни хавлии. Използването на черни аксесоари ще ви помогне да придадете на банята завършен и наистина стилен вид.