-->
Меню

Как да декорирате розова баня: Топ идеи, които да ви вдъхновят

от admin 19.01.2023 0 коментар(и)

Розовата баня е синоним на романтика и светлина. От този оптимизъм и жизненост, които ни карат да се чувстваме толкова добре.  Когато най-стандартното не върви с вашия стил, но не искате да се откажете от модерното , трябва да потърсите нови решения, за да създадете идеалната атмосфера за толкова ценно място в дома като банята. Изборът на основен цвят не е тривиален, тъй като ще ни накара да изпитаме специфични усещания.

 

Розовото е емоционален цвят, който приканва едновременно към оптимизъм и спокойствие . Ако изберем пастелни тонове като фламинго розовото, ще подсилим хармонията в пространството.

 

 Как да я комбинирате розовата баня с други цветове, материали и мебели

 

Романтични, светли и гостоприемни баните с розово позволяват безкрайни възможности. И това е, че те се комбинират перфектно с неутрални цветове като бяло и други светли тонове като бежово.

 

Друга печеливша комбинация е резултат от съюза между розово в тоалетни, мивки, вани и някои елементи за съхранение в банята с естествени материали като камък и дърво.

 

Тези материали, които напомнят за природата, намират перфектния баланс между топлина и свежест, което включва дизайна на баня в розово. Винтидж предложение , което ни пренася в стила на 70-те.

 

Не е нужно да покривате всяка повърхност в розово, за да направите интересна вашата баня. Розовите мебели може да създадат също толкова драма, колкото розовите стени или розовите плочки за баня, особено когато са поставени срещу контрастен цвят. Така например можете да заложите на шкаф, който има розови елементи или да добавите малка декоративна масичка, която е с основи за маса в подходящи цветове, които да добавят интересен елемент в помещението.