Мраморни плочки за баня

от admin 30.01.2020 0 коментар(и)

Мраморни плочи за баня устройство

 

Как да изберем мраморни мраморни плочи за баня за плотове, мраморни плочи за баня под, стени и тавани за банята? В самото начало на ремонта трябва да се запитате: коя плочка е най-подходяща за проекта?

 

 

Повърхностната обработка на съвременните мраморни плочи за баня размери, цветове и модели предлага много и различни видове, но основни са:

 

► мраморни плочи за баня полирани (гланцирани);

► мраморни плочи за баня релефни (противоплъзгащи);

► мраморни плочки матови.

 

Освен плочки от естествен мрамор в търговската мрежа се предлагат и плочки за баня имитиращи мрамор. Тези плочи за баня от полимермрамор са много предпочитан избор поради по-достъпната си цена.

 

 

Мраморни плочи за баня характеристика

 

При избора на мраморни плочки като довършителни материали трябва да се имат предвид няколко фактора. Сред тях са мраморни плочи за баня почистване на повърхностите и мраморни плочи за баня полиране на повърхностите. Също така, е добре да обърнете внимание на следните неща:

 

Размерът и видът на банята. Това е може би най-важният критерий при избора на консумативи като мраморни плочи за баня цени, страна на произход и производител. Например, ако искате да направите мраморна облицовка в малка баня, трябва да изберете светли цветове, лъскава повърхност и размер на плочките - от малки до средни. За собствениците на просторни бани ще отговарят всички цветови решения, матова или антиплъзгаща се повърхност, както и мраморни плочи за баня полирани. За големи бани, най-добрият вариант са мраморни плочи за баня размери – големи.

 

Създаване на допълнителен комфорт. Топли нюанси на цветовете: жълто, светло кафяво, бежово, розово перфектно ще се справят с въплъщението и подобрението на тази опция. Усещане за свежест ще добавят елементите в синьо, зелено и тюркоаз.

 

Мраморните плочки като елемент на декора са изключително предпочитан избор. В този случай можете да използвате различни форми и нестандартни видове на това покритие. Такива плочки могат да имат голямо разнообразие от цветове, дебелина, текстури и дори основни характеристики. Относно цветовете, най-популярни са мраморна плоча за баня шоколад, бял нефрит мрамор, кристално бял мрамор, бежов мрамор, розово-бежов мрамор, мока бежов мрамор, червен мрамор, мрамор в цвят сметана, мрамор бяло дървесно зърно, жълто дървесно зърно мрамор, сиво дървесно зърно мрамор, жълт мрамор, мрамор в цвят оникс, оранжево-червен мрамор, жълт мрамор, червен ахат мрамор, коралово червен мрамор, сив мрамор, многоцветен сив мрамор, кафяв мрамор, светъл и тъмен „Emperador“ мрамор и др.