Практични решения за малка баня

от admin 10.04.2017 0 коментар(и)

Малко като размери помещение за баня не е нещо необичайно в България, затова всяко решение в тази посока е добре дошло. В случая има два варианта, когато вече имате малка баня и сте решили да я ремонтирате, за да я разширите и когато имате чисто нова баня и е време за нейното обзавеждане. И в двата случая обаче има страхотни решения, които идват директно от съвременните дизайнери и експерти в обзавеждането за баня.

 

Практичното решение за малката баня е в пестенето на пространство. Например ако не можете да си позволите голяма вана, то може да се спрете на решение с модерна свободностояща вана, която е в по-малък размер, така че да пасне на пространството в банята.  Тя може да се инсталира близо до душ-слушалката, което ще улесни пълноценното къпане.

 

Модерните мебели за баня, освен красиви и дизайнерски оформени, помагат за създаването на един кът в банята за цялостно обслужване в банята. Те създава напълно функционално пространство, без да се наруша мобилността и в по-малката баня – напротив, дори имате възможност за подредба на мини шкаф за баня, на монтирането на решетки и етажерки, на огледален шкаф за баня, които пестят отлично от пространството, като прибират в себе си тоалетните принадлежности.

 

Решенията за санитарен фаянс също могат да разрешат по отличен начин пространството в малката баня. Една окачена тоалетна чиния може да се монтира дори в комплект с биде, които заедно да заемат почти толкова място, колкото е било отредено първоначално за класическата тоалетна чиния. Към това използвате механизмите тип казанчета за вграждане, смесители за баня за вграждане и спестявате не само физическо, но и визуално пространството. Решенията винаги са пред вас, възползвайте се от тях и направете стилна и практична, вашата малка баня.