Сиво и жълто в банята

от admin 09.03.2017 0 коментар(и)

Много е лесно да се влюбите в тази цветова комбинация, която е едновременно освежаваща, успокояваща и модерна–сиво и жълто.

 

Това е може би най-популярното дуо от цветове, което може да бъде срещнато днес. Жълтото и сивотоимат уникална харизма, която е съчетание от елегантна изтънченост иблясъка на слънчевите лъчи. Миксът от тези нюанси е красива смесица от изисканост и игривост, която може да се използва в различни стаи. Нека се фокусирамекъм банята и украсата й с тази вечно популярна цветова схема.

 

Една от най-големите причини за превръщането на жълтото и сивотов популярна комбинация е, че те лесно стават част от неутрални дизайни. Популярността имрасте от сезон на сезон. Така, че е съвсем нормалное собствениците да търсят начини за разкрасяване на интериорасъс сиво и жълто.

 

Определено, чрез ивици, е най-популярният начин да комбинирате сив и жълтдекор в банята. Сивите бани внасят достатъчно гъвкавост в дизайна и са с неутрален фон. Можете напълно да промените интериора на банята, като просто добавяте акценти. Това ви позволява лесно да добавите популярния за текущия сезон цвят. Така постигате ефективност с минимални усилия и бюджет. Жълто-сивите акценти в банята винаги са актуални.

 

Малки жълти акценти в сивата баня, стилен стол или маса отстрани.Тъмно жълт килим с красиви елементи, завеси за баня и кърпи в златни и жълти тонове, всичко това може да създаде невероятно красив визуален ефект. И всичко - като допълнениекъм плочките в банята.

 

Повечето хора, свързват банята в жълто и сиво, със строго модерния стил. Но тези два цвята се вписват еднакво добре във всякакви стилове. Всички, които искат да вплетаттази цветова комбинация в традиционни стилове, ще оформят една успокояваща и модерна баня. Балансът между сивото и жълтотое идеален начин да създадете един лъскав и стилен санитарен възел, който ще е още по-съвършен, ако бъде окъпан в естествена светлина.