-->
Меню

Вана в спалнята? Въпрос на стил… но и на комфорт!

от admin 06.04.2017 0 коментар(и)

Банята отдавна е престанала да бъде "стая за водни процедури и поддържане на личната хигиена." За интериора и декорацията й в наши дни се отделя толкова внимание, колкото и за хола.Тя е истинско място за почивка и отдих.

 

ВиК обзавеждането и мебелитеза баня се предлагат в голямо разнообразие от стилови и интериорни характеристики. Комбинацията от спалня и баня в едно, няма как да мине без…вана.И то до леглото!А в отделно съседно помещение - тоалетна чиния, мивка и мебелите, характерни за една баня. Е, в големите къщи има достатъчно място, за отделна спалня и баня, но да имаш вана в спалнята – това е допълнителен елемент за създаване на пълен комфорт и лукс. Това е въпрос на стил.

 

Ах, какво удоволствие само - след цял ден работа, да се изкъпете, наблюдавайки през прозореца или стъклената врата последните лъчи на залязващото слънце, а веднага след това - да се излегнете удобно, на мекото легло пред телевизора. Спалня с вана –това не е само демонстрация на невероятен и изтънчен вкус от ваша страна.Това е оазис на удоволствието и спокойствието, уникален комфорт, какъвто заслужавате!

 

Всичко това е ок, но като се има предвид високата влажност и изисква се внимателен подбор на материалите. В такава спалня можете да използвате различни настилки–от дървен паркет в зоната на леглото, до различни видове плочки или мозайка в областта на ваната.

 

В отделната, просторна вътрешна баня, в непосредствена близост до спалнята –е лесно! Сложетенапример шкафове от дърво, с мраморни плотове. При наличие на място - просторен дрешник за съхранение на аксесоарите за баня, кърпите, хавлиите. А в ъгъла - удобна душ кабина и тоалетната чиния, като и двете можете да скриете зад плъзгаща се врата с матирано стъкло. За стените и за пода – варианти безброй. Сложете напримерплочки от мрамор или различен тип плочки.Тавана декорирайте с LED-лампи, прожектори или пък със стилен полилей, в тон с интериора.

 

Важен елемент в интериора на банятае огледалото. Над мивката, то не само изпълнява прякото си предназначение,но също така играе роля на фасада. За удобство на жена ви - в банята сложете няколко огледала, на различно място. За да ви е мирна главата. Хем за удобство, хем за пространствена илюзия, хем тя ще е доволна.