-->
Меню

Водоустойчив ПВЦ шкаф за пералня и сушилня

от admin 21.06.2022 0 коментар(и)

Представяте ли баня, която изглежда като в хотелска част - чиста и без излишни неща? Благодарение на съвременното производство, мебелите в банята могат да прикрият всичко, както и в тях да се съхраняват много вещи, без да са изкарани на показ. Основната функция на водоустойчивите ПВЦ шкафове за перални и сушилни е точно такава.  

 

Водоустойчив ПВЦ шкаф за пералня и сушилня

 

Водоустойчивите ПВЦ шкафове за пералня и сушилня не се срещат толкова масово по магазините, както горни или долни шкафове за баня. Понякога потребителя дори не се замисля за това удобство и предпочита да инсталира пералнята си в килера или дори в кухнята, което създава още по-голям дискомфорт. Тогава мислим непрекъснато: “кога е най-удачно да пуснем пералня”, “точно в този момент ще вечеряме, да оставим това за по-късна, за да не издава шум” и т.н.

 

За да избегнем всичко това, ние ви съветваме да изберете водоустойчив ПВЦ шкаф за пералнята и сушилнята, ако имате каква, и да ги монтирате в банята. Това, което трябва да знаете, е точните размери на електрическите уреди. Помислете за такива, които са за вграждане - те с по-тънки и стоят по-лесно “облечени в шкаф”. Не, че не е възможно и другите да бъдат вкарани на скрито, но тогава трябва да се насочите към по-големи размери на шкафа за пералня и сушилня.

 

Иначе би било добре да бъдат разположени една над друга, за да не ви заемат място. Когато ги покриете от всякъде, ще се убедите, че това е правилното им място. От гледна точка на модела а шкафовете, там имате пълна свобода - от готовите модели, с които рапзолагаме в нашия онлайн магазин, до опцията за изработка по поръчка.

 

Инвестицията във водоустойчиви ПВЦ мебели за пералня и сушилня - съвършенството, за което мечтаем

 

Всяка инвестиция в дома е стъпка, която премисляме многократно. Съвсем нормално е, защото понякога залагаме на еднократно обзавеждане, с леки ремонтни дейности на период над 5-10 години. За да не съжаляваме за нашите избори, трябва да си създадем уютно и удобно място във всяко кътче. Мебелите са последните детайли, с които допълваме спалнята, всекидневната, детската стая, трапезарията и мокрите помещения, но те са най-забележимите в един дом.

 

Ето защо си заслужава да инвестирате във всички мебели за баня и конкретно, в шкафчета за пералнята и сушилнята:

 

  • основното предназначение на този тип шкафове е да покрие електрическите уреди и да ги предпази от влага;
  • по този начин уредите увеличават своя експлоатационен живот, защото са поставени с среда, подходяща за тях;
  • не по-малко маловажна е визията в мокрото помещение - този тип гардероб създава завършеност и цялост, без излишни детайли, изложени на показ. Така, например, няма нужда да имате разхвърляни легени и стирки във всички краища на банята, а може да се проектират малко по-широки шкафове, за да се прибират вътре.
  • инвестирайте във водоустойчиви шкафове за баня и пералня в желан от вас дизайн - индивидуалната поръчка позволява добавяне на рафтове за прибиране на още вещи, външната част на вратите може да е с орнаменти и т.н.

 

Всички водоустойчиви ПВЦ шкафове за перални, изработени от нас, са съобразени с уредите. За целта се оставят и вентилационни отвори, за да може да дишат и работят изправно.

 

Заложете на минималистичния и подреден стил в банята!